Lua培訓

Lua培訓

本地,有講解的現場Lua培訓課程通過討論和實踐操作演示如何開始在Lua中編程,並使用Lua的多功能性來開發從系統應用程序到遊戲的解決方案應用程序。 Lua培訓可作為“現場實況培訓”或“遠程實時培訓”。現場實地培訓可在當地客戶所在地進行台灣或者在NobleProg公司的培訓中心台灣 。遠程實時培訓通過交互式遠程桌面進行。 NobleProg您當地的培訓提供商。

客戶評論

★★★★★
★★★★★

Lua課程大綱

標題
Duration
Overview
標題
Duration
Overview
7 hours
Overview
OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway.

By the end of this training, participants will be able to:

- Turn an nginx web server into a web application server
- Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
- Run server-side web applications completely inside the Nginx server
- Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis

Audience

- Developers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Overview
Torch是一個開源的機器學習庫和基于Lua編程語言的科學計算框架。它爲數字,機器學習和計算機視覺提供了一個開發環境,特別強調深度學習和卷積網絡。它是機器和深度學習中速度最快,最靈活的框架之一,由Facebook,Google,Twitter,NVIDIA,AMD,Intel等公司使用。 在本課程中,我們將介紹Torch的原理,其獨特功能以及如何將其應用于現實世界的應用程序。我們在整個過程中經曆了許多簡單的練習,展示並練習所學的概念。 在課程結束時,與其他框架和圖書館相比,參與者將全面了解Torch的基本功能和功能,以及其在AI空間中的角色和貢獻。參與者還將接受必要的練習,以在自己的項目中實施火炬。 聽衆 希望在其應用程序中啓用機器和深度學習的軟件開發人員和程序員 課程的格式 機器和深度學習概述 Inclass編碼和集成練習測試問題隨之而來,以檢查理解 。
14 hours
Overview
Lua是一種易于使用的腳本語言,在不同的産品中用作嵌入式插件/擴展語言。例如,它是網絡應用程序的嵌入式腳本語言,如nmap和wireshark,也可以在魔獸世界,軌道器和其他遊戲中找到腳本語言。

Lua也可以用作獨立語言。它是一種輕量級,多範式的編程語言,因此該課程教授學生將在軟件工程的其他領域中發揮作用的各種概念。

本課程涵蓋了Lua中的基本編程結構,並包含大量編程練習,以便新手可以從頭開始熟練掌握該語言。

完成課程後,學生將能夠編寫中等大小的獨立Lua程序和腳本軟件産品,其中Lua是嵌入式語言。
14 hours
Overview
這是Lua的高級課程,已經假定了編程語言的基本知識。因此,本課程讓參與者對Lua內部的更深刻理解以及使用過的Lua成語背後的“原因”。

大量的例子和課堂練習都證明了這些高級主題。
21 hours
Overview
Lua是一種易于使用的腳本語言,可在不同産品中用作嵌入式插件/擴展語言。例如,它是nmap和wireshark等網絡應用程序的嵌入式腳本語言,也可以作爲魔獸世界,軌道器和其他遊戲中的腳本語言。 Lua也可以用作獨立語言。它是一種輕量級,多學科編程語言,因此該課程教授各種概念,學生也可以在軟件工程的其他領域找到有用的概念。 本課程涵蓋了所有關于Lua的知識。我們從基本的編程結構構建,學習高級技術,最後討論將Lua嵌入到其他編程語言中,並將其他編程語言嵌入到Lua中。該課程包含許多編程練習,以便新手可以從頭開始熟練掌握語言。

近期Lua培訓課程

Lua,培訓,課程,培訓課程, 企業Lua培訓, 短期Lua培訓, Lua課程, Lua周末培訓, Lua晚上培訓, Lua訓練, 學習Lua, Lua老師, 學Lua班, Lua遠程教育, 一對一Lua課程, 小組Lua課程, Lua培訓師, Lua輔導班, Lua教程, Lua私教, Lua輔導, Lua講師

促銷課程

訂閱促銷課程

為尊重您的隱私,我公司不會把您的郵箱地址提供給任何人。您可以享有優先權和隨時取消訂閱的權利。

我們的客戶

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Taiwan!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Taiwan
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!